Vilka är vi

Eva-Karin

Hej, jag heter Eva-Karin och är född och uppvuxen i härliga Härjedalen, närmare bestämt en by som heter Ytterhogdal. Flyttade till Stockholm -85 och jobbar som undersköterska, har 2 vuxna barn och 2 barnbarn. Min första hund var en liten yourkshireterrier tjej, min andra hund var en godenretriver kille. Efter honom blev jag ”vecko-matte” till en tollare tjej i ca 5 år. Just nu har jag…

Björn

Mitt namn är Björn Dahlén Jag är 52 år och bosatt i Gunnarsjö i Halland tillsammans med min fru. Just för tillfället så har vi 5 hundar varav 3 st adopterade från Hundrondellen. Kort om mig själv och varför jag ”hamnade” i Hundrondellen. Jag är utbildad instruktör samt lärare i hundtjänst i Svenska Brukshundsklubben. Jag har hållit…

Ulla

Ulla heter jag är uppväxt på en bondgård utanför Uppsala bland alla djur som jag försökte dressera och lära olika trick och konster. Min första egna hund fick jag som 8 åring! Som vuxen har jag haft ett antal foder hundar åt  Polishögskolan. Eftersom jag rest mycket i mitt liv , sett hur djur och hundar hanteras i andra länder åkte jag till Spanien som volontär. När jag kom hem  tog…

Catrin

Mitt namn är Catrin och jag bor i Mora med min familj Mikael, bonus pojkar och min egen son. 25-17 år så dom är stora killar nu och snart har alla flugit ur boet. Vi har fyra hundar varav tre är spanska/portugisiska. Mannen ville bestämt ha en petit basset griffon till jakt, men det bästa han vet är att åka lastbil med husse. Mitt hundintresse och kärlek till hundar har alltid funnits…

Kattis

Kattis heter jag och bor i Mora med min familj. Som barn önskade jag mig alltid en egen hund. Jag lånade grannarnas Norrbottenspets och lärde henne sitt och vacker tass mm. Sedan hade en annan granne någon blandning stövare/gråhund som jag hade på helgerna när jag inte var i skolan jag gick flera mil med den hunden och lärde honom massor med saker. Men min första egna hund en Engelsk Springer…

Malin

Mitt namn är Malin Danielsson och jag bor i Mora i Dalarna. Jag är född och uppvuxen i Sveg i Härjedalen. Jag flyttade runt lite innan jag och min man Patrik hamnade här i Mora för gott. Vi har 2 utflugna flickor Maya och Matilda och 3 adopterade vovvar och en svensk omplacering. Mitt hundintresse har alltid varit stort och släktens hundar fick känna på både dressyrkurser och långa promenader…