Hej, jag heter Eva-Karin och är född och uppvuxen i härliga Härjedalen, närmare bestämt en by som heter Ytterhogdal.
Flyttade till Stockholm -85 och jobbar som undersköterska, har 2 vuxna barn och 2 barnbarn.
Min första hund var en liten yourkshireterrier tjej, min andra hund var en godenretriver kille. Efter honom blev jag ”vecko-matte” till en tollare tjej i ca 5 år.
Just nu har jag en chihuahua kille på 11 år och hans son, en blandis på 6 år.
Jag har ingen egen rondell-hund, ännu…
Vi ramlade in på hundrondellen tack vare att min dotter ville ha en ”egen hund” å då kom första jour-hunden, fina Leao. Efter det har det kommit några jour-hundar som jag fascineras lika mycket av varenda gång, vilka fantastiska hundar det är, helt otroliga?
Jag hjälper huvudsakligen till med hembesök och att se till att leverans/hämtning av hundburar till/från Arlanda funkar, så mig träffar ni kanske när ni ska hämta era nya ”pälsklingar” på Arlanda.

Eva-karin

Ulla heter jag är uppväxt på en bondgård utanför Uppsala bland alla djur som jag försökte dressera och lära olika trick och konster. Min första egna hund fick jag som 8 åring! Som vuxen har jag haft ett antal foder hundar åt  Polishögskolan. Eftersom jag rest mycket i mitt liv , sett hur djur och hundar hanteras i andra länder åkte jag till Spanien som volontär. När jag kom hem  tog jag Burly på jour 2010 , han blev adopterad och är kvar än . Åkte som volontär igen och fick 2 hundar med mig hem, Disa och Amanda. Disa finns kvar fortfarande! Amanda är i hund himlen. Att hålla på med rescue, känns så underbart ge hundar ett bättre liv , än dom har! Jag jobbar idag med barn som har diagnoser. Och hundarna gör ett kanon jobb Testar också jourhundarna på barnbarn. Och jourhundar har det blivit några antal genom åren, och fler kommer det säkert att bli!

Ulla