Det här är en berättelse om när Chico hittade sin människa:
Jag Catrin Andersson tar med min Mamma Marianne Rytter på en överrasknings resa som jag och mina systrar ordnat. Vi är resklara och flyger till Malaga och Fuengirola, nästa dag åker vi till PAD.

– Det är nu jag känner doften av det jag väntat på så länge, jag känner på mig att det är nu hon kommer min människa. Jaaaaa där runt hörnet kommer hon åååå vilken fin människa, men vad nu hon känns så förvirrad och tagen av vårt hem. Å hur ska jag få hennes uppmärksamhet . Jo jag hoppar och stirrar på henne. Ja ja ja hon kommer hitåt ja ja ja se mig, det är ju du, det är ju dig jag väntat på såååå länge. Hon kommer in till mig.
Bäst att inte spara på charmen. Åååå det är kärlek, jag känner det, jag får det tillbaka. Hon har fattat. Jag åker med till Sverige, min människa säger att det blir bra, vi Sover på hotell och en helt underbar säng. Ni vet säng . Vi åker tåg hem och resten av min familj eller hon säger jour familj vad det nu betyder kommer och hämtar oss. Husse och min hundvän Viggo är super. Nu har dom förstått att vi hör ihop allihopa. Så här bor jag nu med min människa och vår familj.
Tänk vilken tur att jag hittade min människa tack PAD och hundrondellen för att ni tog så väl hand om mig och alla mina kompisar. Älskar er // chico