Medlemskap

Att vara medlem i HundRondellen är enkelt. Man får ett års medlemskap när man adopterar en hund genom oss. Varje nytt år påminner vi Er om att det är dags att förnya medlemskapet och det kostar för närvarande 200 kr per år och familj.

Man behöver inte adoptera hund för att vara medlem. Vi välkomnar naturligtvis alla som är intresserade av att stödja oss med ett medlemskap.

Som medlem är ni välkomna att komma på våra möten som vi kommer att annonsera om på hemsidan. Ideer, tips och förslag tas gärna emot. All hjälp välkomnas och ju fler vi är som vill vara aktiva medlemmar desto mer kan vi hjälpa de övergivna hundarna.

Vi är en ideell förening utan vinstintresse, som har som mål att ge dessa oönskade hundar en ny chans i livet. Alla inom föreningen arbetar ideellt. Tillsammans hjälps vi hjälpas åt att samla ihop donationer och annat material som kan användas till de olika hundhemmen.

Alla medlemmar som vill kan bidra med praktiska saker och idéer som kan vara till nytta. Som tex lotterier, insamlingar av både kontanta medel och hundsaker.

Vill du bli medlem i HundRondellen? Kontakta oss.