Tuija

Kön: Tik
Född:  20170801
Mankhöjd:  70 cm
Hundhem:  PAD, Fuengirola

Status: Söker hem, I Sverige,
Kategori: Stora,

Beskrivning

Pga av sjukdom måste matte placera om Tuija, så här beskriver hon henne efter flera månader i Sverige:

Världens finaste Tuija, bättre kompis får man leta efter. Jag har nog aldrig träffat en mysigare hund, hon älskar att gosa in sig vid ens sida i både soffan och sängen. Hon är en väldigt trygg tjej som lätt anpassar sig till nya miljöer. Hon älskar att få jobba med nosen och gå promenader i skogen. Att åka till en rastgård fylld med andra kompisar är det bästa hon vet, hon går jättebra ihop med alla andra hundar stora som små! På promenader kan hon ha lite bråttom framåt beroende på energi nivån men i de flesta fallen så går hon väldigt fint i sin sele och koppel. Hon kan vara lös men under god uppsikt för ibland finns det mer spännande saker runt husknuten eller längre in i skogen, hon har alltid koll på mig och inte sprungit ifrån utan lurar bakom busken eller trädet med nosen ner i marken. Hon älskar att busa, bollar, pinnar, dragkamp, springa och busa! Min goa goa tjej, hon är värd det allra bästa någon som bor med en bra uteplats där hon kan få ligga och spana ute hur mycket hon vill. Hon kan vara hemma ensam ett tag utan problem eller ja hon är väldigt nyfiken av sig så lämna inget smaskigt på köksbänken. Att bo med en kompis skulle bara göra henne gott men hon kan inte bo med katter.

Tidigare info om Tuija:

Tuija kom till PAD från hundgården med alla sina åtta valpar, de små har hittat sina för alltid hem men mamma Tuija väntar tålmodigt på sin tur.

Hon är en stabil, grundad och tillgiven tjej.

Andra hundar och människor i alla dess storlekar går hon väl ihop med, men hon vill bo utan katt då hon inte kan sluta fixera på dom.