Kön: Hane
Född:  20170302
Mankhöjd:  ?
Hundhem:  PAD, Fuengirola, Spanien

Status: Söker hem, I Sverige,
Kategori: Mellanstora,

Tim

Beskrivning

Uppdatering från jourhemmet:

Tim, eller Hugo som vi kallar honom, är en helt fantastisk hund. Han ÄLSKAR människor, stora som små. Han har inga som helst problem med vår 4-åring vi har här hemma. Han verkar ha en allmän tillit till människor, och det har gjort hans ankomst väääldigt enkel och trevlig! Efter några dagar började han ta över soffan här hemma, det är verkligen hans favoritställe när vi är inne. Han lämnar den knappt! Om det inte väntas matlagning, då är han gärna med i köket.

Dock trivs han bäst ute. Rör man sig i hallen kommer han snabbt och visar att han gärna vill ut. Och han är alltid SÅ glad när man väl öppnar dörren, verkligen skuttar ut av glädje. Han är en hund som verkar väldigt trygg i sig själv. Behåller ofta ett lugn i alla lägen, även om han blir lite frustrerad när han inte får hälsa på alla hundkompisar vi ser. Det enda vi märkt att han reagerat på/blivit rädd för, är plötsliga smällande ljud. Men han släpper det samma sekund som det inte låter längre.

Har även testat hundgård med honom och familjens andra hund, men vara lös där gav honom så gott som ingenting. Han stod ganska direkt vid grinden och väntade på att vi skulle gå igen. Så han är nog helt enkelt hellre ute med koppel och får ”frihet” på det viset. Just nu i alla fall. Och just ja, kallt svenskt höstregn som vart ganska direkt efter hans ankomst till Sverige, det var väl inget favoritväder direkt. Men han visar inte på att det är några som helst problem när man väl klivit ut och tassarna blivit blöta. Somsagt, riktigt cool, skön och mysig kille!

Tidigare info:

När Tim kom från sin förra ägare , en jägare, så var han i ett otroligt magert skick.
Troligtvis så dög han inte i jakt och var inte längre önskad.
Han är en mjuk och uppmärksam kille som går ihop med alla han möter, ja i princip… Katter tycker han allt för mycket om för att kunna bo med, men han skulle älska att ha barn i kring sig.