Romeo

Kön: Hane
Född:  20180201
Mankhöjd:  ?
Hundhem:  PAD, Fuengirola, Spanien

Status: Adopterad,
Kategori: Stora,

Beskrivning

Lite ny info om Romeo:

Romeo är en lugn och mysig kille som fungerar med allt och alla. Han bryr sig inte om andra djur förutom om det kommer en liten större hund i hans storlek, då blir han nyfiken och vill leka. Inomhus är han lugn och vill bara ligga och mysa och sova. men utomhus är han en aktiv kille som gillar att gå långa promenader. Han älskar barn, oavsett ålder och trots hans storlek så är han väldigt försiktig med dom allra minsta. Han fungerar med katt.  Han är med oss i parken varje dag och lägger sig och inspekterar allt runtomkring och tar en tupplur emellan. Han är en väldigt kärleksfull och go kille. Romeo finns i Sverige.

Romeo kom till PAD ihop med en annan hund som redan fått ett hem.
han är en mysig, tillgiven och lugn kille som går bra ihop med alla, även katter.
Romeo tycker inte om att vara ensam och längtar efter en egen trädgård.

Uppdatering från Jourhemmet:

Romeo trivs fortfarande bra,han njuter av sommaren och trivs att ligga i skuggan och att gå långa promenader.

Han får väldigt mycket energi då och då och springer runt och vill leka, ibland springer han även efter fåglar som är inom rimligt avstånd.

Han tycker fortfarande att bilen är lite läskig men Vi tränar fortfarande att sitta i bakluckan i bilen varje kväll och min känsla är att han gör framsteg. När det regnade var Romeo inte så sugen på att gå promenad, då vände han på klacken och ville hem i stället.