Nico

Kön: Hane
Född:  20160213
Mankhöjd:  ca 35 cm
Hundhem:  PAD, Fuengirola

Status: Söker hem, I Sverige,
Kategori: Små,

Beskrivning

Nu har Nico kommit till Sverige och bor i ett jourhem i Hudiksvall.

Han har utvecklats enormt mycket. Fysisk beröring och hantering är idag inga som helst problem. Han är glad jämt och hänger med på alla äventyr utan problem. Han är oerhört smart, mentalitet som en bordercollie-väldigt arbetsvillig. Han har lärt sig många kommandon på bara en vecka och vill i alla lägen vara till lags. Han löser problem, typ hitta bollen bakom ett staket där han snabbt letade upp en liten grind-sprang runt-och tillbaka och lämnade bollen hos jourmatte.

Han bor nu med två andra hundar, dessa två är ganska reaktiva på promenad och då hakar Nico på och skäller han med. Men när han är själv så bryr han sig inte alls. Dock..om den andra hunden startar med morr och skall, då hakar Nico på direkt. Så helst ser vi att Nico får bo som ensamhund eller med en väldigt stabil och trygg hund.

Nico söker en hundvan familj utan små barn som gillar att motionera och träna med honom, han skulle kunna lära sig precis vad som helst.

Tidigare info om Nico:

Nico kom till PAD från hundgården och man märker att han än så länge tycker det är lite jobbigt med viss typ av fysisk hantering relaterat till rädsla över vad det ska betyda.

Han är förutom det en glad och sprallig kille som med lite tid kan växa i sin grundtrygghet.

Vi söker ett hem som vill utvecklas tillsammans med honom och i nuläget söker vi ett hem utan allt för små barn då vi tror han behöver en trygg och lugn omgivning.