Nasha

Kön: Tik
Född:  20200701
Mankhöjd:  ?
Hundhem:  Os Raferitos Do Alentejo, Portugal

Status: Adopterad,
Kategori: Valpar, Mellanstora,

Beskrivning

Natasha och Nasha hittades av Polisen och de bad hundhemmet om hjälp att ta hand om dom.

De var fria från loppor och löss men hade mask i magen vilken de nu fått behandling för!

Dock är ett hundhem inte ett ställe där valpar bör vara och vi söker nu hem för dessa små tjejer!

Intresseanmälan

Om ni är intresserade av flera hundar på vår hemsida kommer ett val längre fram i er intresseanmälan där ni kan välja även andra hundar ni är intresserade av, Ni behöver således endast fyll i EN intresseanmälan oavsett hur många hundar ni är intresserade av.

Vänligen fyll i samtliga kontaktuppgifter för att vi på ett enkelt sätt skall kunna nå dig. Observera att fälten markerade med en asterisk (*) måste fyllas i för att anmälan skall kunna behandlas. Svara därefter på så många av de övriga frågorna som möjligt. Uppgifterna du lämnar nedan kommer lagras i vårt dataregister. Uppgifterna kommer uteslutande användas för att finna den perfekta hunden för dig. Endast auktoriserade medlemmar i HundRondellen har tillgång till uppgifterna och dessa kommer EJ lämnas ut till tredje part.

Hundrondellen förbehåller sig rätten att kontrollera alla som reserverar hund i länsstyrelsens djurförbudsregister innan vi går vidare med en adoption.

Vi får in en stor mängd anmälningar på våra hundar. Då vi lägger hela vår själ och hjärta i att hitta rätt ägare till rätt hund, så har vi på senaste tiden blivit ledsna då svaren på våra mail vi skickar inte får någon respons.

Snälla, även om ni ångrat er när ni tryckt på skicka, ta de få minuterna det tar och svara på vårt mail att ni inte är intresserade. Eller ännu bättre, tänk till en extra gång INNAN ni trycker på knappen skicka.

Vi gör detta helt ideellt och det tar så mycket tid att jobba helt i onödan med att berätta om den hund ni valt om ni ändå inte är intresserade.

Kontaktinformation

Namn
Telefon