Nalle

Kön: Hane
Född:  201411
Mankhöjd: 
Hundhem:  Rafieritos Do Alentejo, Portugal

Status: Adopterad,
Kategori: Speciella,

Beskrivning

Uppdatering från jourhemmet 20190805

Nalle är verkligen en helt fantastisk hund. Han är såå trogen och sällskapssjuk. Han älskar att vara nära och följer en vart man än går. Han skuttar på sina tre ben utan problem. Han funkar med alla hundar han möter och han har hängt med på hunddagis utan problem. Han ÄLSKAR verkligen att åka bil! Han springer mot bilen och flyger in, man får vara snabb att öppna grinden/galler annars hoppar han rakt på det:-)) Här om dagen öppnade jag bakluckan (ej kombi) på vår gamla bil och då hoppade han in i den istället:-))

På natten sover han i egen säng men vill gärna att man bäddar in honom lite. Han fäller inte hår men behöver klippas då och då.

Vi ska se om hans ben går att operera här i Sverige, och i så fall kommer vi att ha en insamling till den. Den som adopterar nalle måste vara beredd på att ge honom lite tid för rehabilitering. Dock finns det ingen anledning för honom att inte redan nu få ett alldeles eget hem, han förtjänar det verkligen!

Tidigare info om Nalle

Nalle var tänkt som en boskapshund, men han lyckades inte så bra med den uppgiften.

Efter att han bröt benet tog det veckor innan hans dåvarande ägare ens lämnade ifrån sig honom.

Han har opererats ett par gånger och han har fått tillbaka känsel i benet och kan använda det, men det hann gå så pass lång tid att han vande sig med att gå på tre ben och gör detta mestadels även nu.

Han springer och leker som vilken annan hund som helst ändå,

Nalle är en vänlig, tillgiven och nyfiken kille som går bra ihop med alla han möter. Han kan dock bli rädd när man är för “på” honom så vi tror inte att han skulle uppskatta att bo med små barn