Mia

Kön: Tik
Född:  20201201
Mankhöjd:  55
Hundhem:  PAD, Fuengirola, Spanien

Status: Adopterad,
Kategori: Mellanstora,

Beskrivning

Mia lämnades in av ägaren då de var tvungna att åka tillbaka till sitt hemland och kunde inte ta henne med.
Hon är en aktiv och kärleksfull tjej som söker närhet och gärna vill ha en uppgift att utföra.
Hon söker ett aktivt och äventyrligt hem där hon är en självklar del i allt det gör.

Intresseanmälan

Om ni är intresserade av flera hundar på vår hemsida kommer ett val längre fram i er intresseanmälan där ni kan välja även andra hundar ni är intresserade av, Ni behöver således endast fyll i EN intresseanmälan oavsett hur många hundar ni är intresserade av.

Vänligen fyll i samtliga kontaktuppgifter för att vi på ett enkelt sätt skall kunna nå dig. Observera att fälten markerade med en asterisk (*) måste fyllas i för att anmälan skall kunna behandlas. Svara därefter på så många av de övriga frågorna som möjligt. Uppgifterna du lämnar nedan kommer lagras i vårt dataregister. Uppgifterna kommer uteslutande användas för att finna den perfekta hunden för dig. Endast auktoriserade medlemmar i HundRondellen har tillgång till uppgifterna och dessa kommer EJ lämnas ut till tredje part.

Hundrondellen förbehåller sig rätten att kontrollera alla som reserverar hund i länsstyrelsens djurförbudsregister innan vi går vidare med en adoption.

Vi får in en stor mängd anmälningar på våra hundar. Då vi lägger hela vår själ och hjärta i att hitta rätt ägare till rätt hund, så har vi på senaste tiden blivit ledsna då svaren på våra mail vi skickar inte får någon respons.

Snälla, även om ni ångrat er när ni tryckt på skicka, ta de få minuterna det tar och svara på vårt mail att ni inte är intresserade. Eller ännu bättre, tänk till en extra gång INNAN ni trycker på knappen skicka.

Vi gör detta helt ideellt och det tar så mycket tid att jobba helt i onödan med att berätta om den hund ni valt om ni ändå inte är intresserade.

Kontaktinformation

Namn
Telefon