Maggie

Kön: Tik
Född:  201701
Mankhöjd:  55 cm
Hundhem:  Rafieritos Do Alentejo, Portugal

Status: Adopterad,
Kategori: Stora,

Beskrivning

De har en grupp som jobbar lite mer med de försiktiga hundarna 1 dag i veckan och Maggie är med i den. Hon får då träna på att möta nya människor på ett positivt sätt. Hennes självförtroende har växt mycket men hon behöver tid och tålamod av sin nya ägare som måste visa henne att världen är inte så otäck och att de flesta människor är snälla .

Isis och Maggie hittades tillsammans med sina syskon och sin mor på gatan men togs om hand av en person med större hjärta än vad hon hade kapacitet till. Av åtta valpar så blev dom andra sex snabbt adopterade och då kvinnan hade 16 andra hundar så lämnades dom åt sitt öde i princip.

Dom hade mat och husrum men absolut ingen kontakt med människor, när hon sedan insåg att det inte gick för sig bad hon hundhemmet om hjälp, dom anlände det skräckslagna och nervösa.

Detta blir bättre för var dag, dock så finns en viss osäkerhet kvar och i synnerhet gentemot nya bekantskaper. Även om dom vill hjälpa tjejerna att hitta sin trygghet så räcker inte varken resurser eller tid till, och därför hoppas vi på att dom får komma till ett hem där någon med TID, tålamod och kärek vill hjälpa dom att utvecklas.