Kiara

Kön: Tik
Född:  2015/07/20
Mankhöjd: 
Hundhem:  Malaga

Status: Adopterad,
Kategori: Speciella,

Beskrivning

Detta är Kiara, Hon adopterades för några år sedan till Sverige via en annan förening, men som nu söker ett nytt hem då familjen inte kan ha kvar henne längre. Kiara behöver ett kärleksfullt hem som tar ut henne på långa promenader, hon har lite övervikt så hon kommer behöva gå på promenader och röra på sig, samt även ha bra matvanor. Hon älskar att bli klappad och att kela, hon lägger sig alltid vid dina fötter och sover gärna tätt intill om hon får, det är inga problem att klippa klorna eller att borsta henne osv. Hon är en väldigt snäll hund som ger mycket kärlek men behöver bekräftelse tillbaka. Hon kommer bra överens med barn.

Det Kiara älskar mest förutom sina människor är katter. Hon har varit med och uppfostrat kattungar, dom sover på och med henne och följer henne över allt.

Idag bor Kiara med en annan tik och det fungerar bra, men i början när Kiara anlände så hamnade hon i bråk med familjens andra tik, detta har gjort att matte har blivit rädd att låta Kiara träffa så mycket andra hundar. Kiara är enligt matte en dominant tik mot andra tikar. Vi tror dock att det handla mycket om mattes rädsla och Kiaras brist på umgänge med andra hundar.