Belle

Kön: Tik
Född:  20190428
Mankhöjd: 
Hundhem:  Portugal

Status: Adopterad,
Kategori: Valpar,

Beskrivning

Belle söker nytt för alltid hem

Belle är en väldigt go hund som har humor, hon älskar att leka och spela sina hundspel. Hon är en väldigt smart liten tös som känns äldre för sin ålder och behöver aktiveras både mentalt och fysiskt. Då hon också för tillfället tappar tänder är det också bra att ha något tuggben eller liknande till henne så är hon nöjd.
Ute i koppel går hon så fint en valp kan göra i hennes situation men hon är väldigt duktig för att vara nybörjare tycker vi. Dock får man ha koll för hon älskar att smaka på allt, speciellt tuggummi.
Hon är inget jätte stort fan av regn och hon har svårt att hoppa in i bilen men själva bilåkandet har vi aldrig riktigt haft några problem med eller att hoppa ur bilen.
När det kommer till möten med andra hundar är det inga problem, hon kan verka lite osäker de första stunden hon ser dem men det ändras snabbt till att hon vill fram och leka med dem. Därför skulle det var toppen om Belle kunde även komma till ett hem med en annan hund då hon skulle bli mer glad av att bo med en hundkompis.
Belle är med andra ord en valp som upptäcker världen för första gången och nu söker hon någon att dela detta med, någon som kan lära henne vad som är räät och fel, gå på upptäcksfärden tillsammans med och bara få vara med i en varm kärleksfull famn.

Tidigare information från jourhemmet i Portugal

Belle med sina syskon är räddade i Portugal av en familj som räddade deras mamma. När dom tagit hem mamma Leia upptäckte dom att hon var dräktig och några veckor senare föddes 5 friska härliga valpar.

Mamma Leia har nu fått ett hem i Sverige och vi hoppas nu att även hennes valpar ska få komma när dom är stora nog att resa. Valparna måste vara ca 4-5 månader innan deras vaccinationer mm är klara för en resa till Sverige, detta kommer då att bli i augusti 2019.

Alla valparna har mått väldigt bra under hela tiden och dom växer så det knakar