Bart

Kön: Hane
Född:  20180621
Mankhöjd:  ?
Hundhem:  PAD, Fuengirola, Spanien

Status: Adopterad,
Kategori: Stora,

Beskrivning

Uppdatering från jourhemmet:

Finaste Bart leter efter ett för alltid hem. Han finns just nu i Stockholm om man vill hälsa på honom. Bart är en fantastiskt och lätt hund som inte kräver så mycket förutom promenader och kärlek. Han är en naturbegåvning i koppel, gnyr lite tyst när han ser en annan hund för han vill fram och hälsa. Normalt motionsbehov men tycker det är kul att springa i inhägnat område. Han är lite som tjuren Ferdinand, ser stor och stark ut men vill helst bara lukta på blommorna (ligga i soffan och mysa). Han är väldigt lugn och avslappnad inomhus, lite klumpig ibland pga sina långa ben och är ett riktigt matvrak. Eftersom han är en jakthundras visar han stort intresse för harar och rådjur. Han ska inte bo med katt, men en hundkompis går bra. Han kan bo i både hus och lägenhet i stan eller utanför.

Tidigare info om Bart

Bart måste omplacerar pga ändrade familjeförhållande. Nu söker Bart efter ett nytt kärleks fullt hem. Han kan inte bo ihop med katter

Bart lämnades in av sin ägare, en jägare som ansåg att han inte tillförde något längre.
Han dög helt enkelt inte som jakthund längre….

Det är tragiskt när man tänker på hur de behandlas men nu får Bart ändå chansen att hitta sitt för alltid hem hos någon som ser hela hans härliga personlighet.
Han är lugn och tillgiven.
Går fint i koppel och älskar att hänga med på de mesta.
Bart bor gärna i en flock men då med lugna hundar så han är rätt grabbig av sig.