Hej alla våra fina hundägare och hundvänner.

Idag är det en jobbig och tung dag när jag skriver detta inlägg. Vi i styrelsen har beslutat att lägga ner Hundrondellen….

Under lång tid har vi kämpat mot pandemier, sjukdomar och strejker, ansträngd ekonomi och svårt med transporter och till slut har vi helt enkelt fått inse för oss själva att vi inte orkar längre.
Det gör fruktansvärt ont i hjärtat men det finns ingen annan väg att gå.

Vi kommer att ha hemsidan kvar för dom hundar som nu finns i Sverige i jour eller som ska omplaceras, och vi ska försöka hjälpa dom så mycket vi kan. Jourhundarna är ju viktigast eftersom dom idag inte ha något eget hem. Vad gäller omplaceringarna tar vi emot intresseanmälningar och skickar dom vidare till berörda ägare.

Vi har 4 hundar kvar som är adopterade men som inte kommit hit ännu och dom har vi bokat in med Robertos transport och dom anländer den 21/8 till i första hand Helsingborg, ev högre upp om flera hundar ska åka norrut, men det bestämmer transportören och det kan vi inte styra över.

Jag vet att ni har många frågor och vi ska försöka svara efter hand, men endast via vår mail INTE här i gruppen.

Eftersom vi vill avsluta så bra som möjligt för alla parter kommer vi nu ha en sista insamling för att kunna ge en donation på dom två hundhem i Spanien och Portugal som varit underbara samarbetspartners till oss under alla dessa år. Vi kommer även att sälja vår transport buss och våra hundburar för att få in en slant för kommande kostnader som kommer att dyka upp längre fram. Bankgiro 5580-3951 eller swish 1235627419

Vi måste nu se på alla hundar vi har haft äran att träffa, alla ni hundägare som varit helt fantastiska, alla äventyr vi varit med om och känna oss stolta och lyckliga över allt som vi åstadkommit.

Var rädd om era fina fyrfota vänner, och om varandra-vem vet, kanske ses vi i framtiden igen.

Mvh
Styrelsen Hundrondellen