Vilka är vi

Eva-Karin

Hej, jag heter Eva-Karin och är född och uppvuxen i härliga Härjedalen, närmare bestämt en by som heter Ytterhogdal. Flyttade till Stockholm -85 och jobbar som undersköterska, har 2 vuxna barn och 2 barnbarn. Min första hund var en…

Björn

Mitt namn är Björn Dahlén Jag är 52 år och bosatt i Gunnarsjö i Halland tillsammans med min fru. Just för tillfället så har vi 5 hundar varav 3 st adopterade från Hundrondellen. Kort om mig själv och…

Ulla

Ulla heter jag är uppväxt på en bondgård utanför Uppsala bland alla djur som jag försökte dressera och lära olika trick och konster. Min första egna hund fick jag som 8 åring! Som vuxen har jag haft ett antal foder hundar åt  Polishögskolan.…

Catrin

Mitt namn är Catrin och jag bor i Mora med min familj Mikael, bonus pojkar och min egen son. 25-17 år så dom är stora killar nu och snart har alla flugit ur boet. Vi har fyra hundar varav tre är spanska/portugisiska. Mannen ville bestämt…

Ylva-Lie

Mitt namn är Ylva-lie och jag bor med make, son och 3 hundar från Hundrondellen i Västerås. Jag har sedan barnsben varit den som gått ut med familj och vänners djur då jag inte haft möjlighet till en egen hund innan jag flyttade till…

Kattis

Kattis heter jag och bor i Mora med min familj. Som barn önskade jag mig alltid en egen hund. Jag lånade grannarnas Norrbottenspets och lärde henne sitt och vacker tass mm. Sedan hade en annan granne någon blandning stövare/gråhund som…

Malin

Mitt namn är Malin Danielsson och jag bor i Mora i Dalarna. Jag är född och uppvuxen i Sveg i Härjedalen. Jag flyttade runt lite innan jag och min man Patrik hamnade här i Mora för gott. Vi har 2 utflugna flickor Maya och Matilda och 3…