Äntligen hemma

Telma/Selma har fått en ny familj. Tack vare detta har hon fått en ny chans till att få leva ett liv bland människor som bryr sig om och älskar henne. Vi på HundRondellen vill från botten av våra hjärtan tacka Telma/Selma:s nya familj för denna livsräddande insats och hoppas ni kommer få många roliga och gosiga stunder tillsammans. Välkommen hem Telma/Selma!


Hund

Bild saknas

Telma/Selma

  • Kön: Tik
  • Född: 20140203
  • Ras: Mastiff? ?
  • Mankhöjd: 67 cm
  • Vikt: 36 kg
  • Ursprung: Övergiven
  • Hundhem: Alba

Beskrivning

Jourhemsupdatering 180201

Thelma är den vänligaste hund jag mött,det finns inte en ond cell i denna stora kropp! Hon älskar allt och alla,en stor snäll hund helt enkelt.

Just nu bor hon på en gård med barn,katt, 3 hundar och lite smådjur. Hon har möjlighet att gå ut på inhägnad tomt när hon vill och när inte de andra hundarna vill leka med henne sysselsätter hon sig själv med bollar och leksaker.

Thelma är inga problem att ha lös,hon har ett stort behov av att få röra på sig.Hon kommer på inkallning via pipa MEN om hon kommer FÖR långt bort tar hon en egen sväng innan hon kommer tillbaka:-))

Hon är lättlärd och hänger gärna med på allt man presenterar för henne,hon har dragit barnen i pulka bland annat och man märker att hon mår bra av att få jobba.

Inne är hon lugn och ligger gärna nära eller på en för att få klappar och mys,hon förstår inte alltid att hon är en stor hund och tycker själv att hon får plats överallt!

All skötsel som kloklipp och sånt finner hon sig i utan protester,hon är med på allt!

En helt fantastisk tjej!

Tidigare info angående Thelma

Telma är som en valp i en treårig kropp, den här glada spralliga tjejen som nästan kryper ur skinnet när man kommer in för att hälsa på henne.

Hon finner sig i all hantering och är väldigt tillgiven och vill kela eller busa.

Telma är en aktiv och arbetsvillig tjej.


Bilder

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas