Äntligen hemma

Melwin har fått en ny familj. Tack vare detta har han fått en ny chans till att få leva ett liv bland människor som bryr sig om och älskar honom. Vi på HundRondellen vill från botten av våra hjärtan tacka Melwin:s nya familj för denna livsräddande insats och hoppas ni kommer få många roliga och gosiga stunder tillsammans. Välkommen hem Melwin!


Hund

Bild saknas

Melwin

  • Kön: Hane
  • Född: 20151113
  • Ras: Blandras ?
  • Mankhöjd: 45 cm
  • Vikt: 10 kg
  • Ursprung: Från hundgården
  • Hundhem: Malaga

Beskrivning

En hälsning från Melwin.

Melwin kom med flyg fr Malaga och landade på Arlanda den 10 februari 2017. Mina ungdomar (mina barn som idag är 20, 22 och 24) hämtade Melwin med bil. Jag var inte med, då jag hade gäster hemma och skulle fira min 50-års dag. Jag fick till mig att flygresan hade gått bra och att Melwin hade haft en lugnande inverkan på övriga hundar ombord. Det var ändå inte riktigt lugnt för Melwin. Ungdomarna gick ut för att rasta Melwin innan resan till Göteborg men inget kiss kom. De stannade ofta på den 50 mil långa resan för att Melwin skulle få kissa men inget kom då heller. Väl hemma i Göteborg bestämde vi att vi skulle gå exakt samma runda när han skulle rastas. Många runder ute och fortfarande inget kiss. Till slut kunde Melwin inte hålla sig så han kissade till allas våran lättnad! Det gjorde ju inget att Melwin kissade inne! Följande dagar blev det många runder ute, men han kissade bara inne. Den fjärde dagen kissade Melwin ute och han fick så mycket beröm och sen dess har han bara kissat ute!

Melwin är en sån härlig hund. Alla älskar honom och Melwin verkar älska alla. Han gillar "hans flock" som består av mig och ungdomarna. Melwin vill gärna hålla ihop flocken. Nu bor bara ett av mina barn hemma men när de är på besök vill han helst att alla är på samma ställe. Inte sitter utspridda olika rum. Melwin är som lyckligast när vi är tillsammans och gärna tar promenader tillsammans. Han leder flocken och vänder sig om för att kolla så alla är med.

Melwin älskar också andra hundar. Han är så bra på hundspråk och berättar gärna hur man ska bete sig så han får springa, leka och busa. Vi andra är med och njuter av varje stund som han är lycklig!

Melwin är, som jag kallar det, "street-smart". Han lär sig själv utan att jag säger vad han ska göra. Han har sån koll på mina och andras rutiner som när jag tar på mig tofflorna, ist för skorna, och ska gå ut genom ytterdörren så vet han att vi ska gå till tvättstugan och Melin går till rätt tvättstugedörr direkt.

Min älskade Melwin, jag hoppas vi får många fina år tillsammans!

Tidigare info från hundhemmet.

Melwin är en valp med ett härligt temperament. Pigg, glad och nyfiken.

Han är lekfull och kontaktsökande.

Melwin går bra ihop med andra hundar och människor i alla dess storlekar.


Bilder

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas